Naslovna Društvo Obrazovanje Coke Summership program praksi za mlade

Coke Summership program praksi za mlade

2 min read
0
614

Beograd, 27. april, 2017. (Forum za odgovorno poslovanje)  – Coca-Cola HBC Srbija, poziva studente treće i četvrte godine, diplomce, apsolvente i studente master programa da se prijave na peti po redu Coke Summership program.

Coke Summership je program letnje prakse za studente, koji se održava već petu godinu za redom, u periodu od 28. jula do 8. septembra. Ovaj program pruža priliku studentima da se tokom šest nedelja, uz stručnu mentorsku podršku,  usavršavaju i steknu iskustva na realnom projektu koji se realizuje u kompaniji.

Pored četiri dana provedenih u kompaniji, jedan dan je rezervisan za treninge i obuke koji pomažu mladima da razviju ključne veštine za dalji razvoj. Oni koji budu ušli u program, dobiće sertifikat i ući u bazu podataka za zaposlenje kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Na Coce Summership programu je do sada učestvovalo preko 120 mladih, a više od njih 40 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Prijave traju od 18. aprila do 19. maja. Za više informacija  o programu i načinu prijavljivanja posetite sajt Coke Summership.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Obrazovanje
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Financial Times daje besplatan pristup srednjoškolcima iz celog sveta

London, 10. februar 2018. – Nakon što se pokazao uspešnim u Velik…