Naslovna Društvo Panel diskusija o novim tehnologijama u obrazovanju

Panel diskusija o novim tehnologijama u obrazovanju

3 min read
0
207

Beograd, 10. oktobar 2017. – U četvrtak, 12. oktobra, s početkom u 18 časova u prostorijama Savremene gimnazije, na trećem spratu Palate Beograd (ulaz iz Kralja Milana) biće održana panel diskusija o novim tehnologijama u obrazovanju.

Organizatori panel diskusije su Društvo Srbije za odnose s javnošću, Savremena gimnazija i Institut za moderno obrazovanje.

Na panelu će se razgovarati o značaju upotrebe savremenih tehnoloških uređaja u obrazovnom procesu u Republici Srbiji, sa osvrtom na postojeće prakse u obrazovnim sistemima u zemlji, a koji su kreirani po ugledu na najsavremenija međunarodna rešenja.

I pored ohrabrujućih signala da je u Srbiji sve veći broj škola koje poseduju pametne uređaje, u našem obrazovnom sistemu još uvek preovladava sklonost ka tradicionalnim nastavnim metodama i sredstvima.

Panel diskusija ima cilj da skrene pažnju na efikasnost i prijemčivost novog koncepta učenja koji omogućava novim generacijama srednjoškolaca lakše, brže i efikasnije usvajanje gradiva. 

Kao jedna od liderskih škola u upotrebi tehnologije u nastavnom procesu, Savremena gimnazija će na panelu predstaviti najnovije nastavne alate, čiji je cilj da današnje đake obrazuju za buduće lidere u svim oblastima društvenog i ekonomskog života.

Učesnici #How2PR panel diskusije su:

Svetlana Belić Malinić i Bojan Milanović iz Savremene gimnazije, Marija Milenković ispred Instituta za moderno obrazovanje (IMO), Vladimir Nikolić ispred kompanije Apcom, regionalnog zastupnika kompanije Apple, Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja (tbc), Branka Miranović iz LINK groupa i Aleksandra Strugar sa projekta OKmatematika.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Problem političkog uticaja na pravosuđe nije rešavala nijedna vlast pa ni ova

Beograd, 14. decembar 2017. – Neefikasnost srpskog sudstva i politički uticaji …