Naslovna Društvo Panel diskusija o novim tehnologijama u obrazovanju

Panel diskusija o novim tehnologijama u obrazovanju

3 min read
0
531
Javna rasprava

Beograd, 10. oktobar 2017. – U četvrtak, 12. oktobra, s početkom u 18 časova u prostorijama Savremene gimnazije, na trećem spratu Palate Beograd (ulaz iz Kralja Milana) biće održana panel diskusija o novim tehnologijama u obrazovanju.

Organizatori panel diskusije su Društvo Srbije za odnose s javnošću, Savremena gimnazija i Institut za moderno obrazovanje.

Na panelu će se razgovarati o značaju upotrebe savremenih tehnoloških uređaja u obrazovnom procesu u Republici Srbiji, sa osvrtom na postojeće prakse u obrazovnim sistemima u zemlji, a koji su kreirani po ugledu na najsavremenija međunarodna rešenja.

I pored ohrabrujućih signala da je u Srbiji sve veći broj škola koje poseduju pametne uređaje, u našem obrazovnom sistemu još uvek preovladava sklonost ka tradicionalnim nastavnim metodama i sredstvima.

Panel diskusija ima cilj da skrene pažnju na efikasnost i prijemčivost novog koncepta učenja koji omogućava novim generacijama srednjoškolaca lakše, brže i efikasnije usvajanje gradiva. 

Kao jedna od liderskih škola u upotrebi tehnologije u nastavnom procesu, Savremena gimnazija će na panelu predstaviti najnovije nastavne alate, čiji je cilj da današnje đake obrazuju za buduće lidere u svim oblastima društvenog i ekonomskog života.

Učesnici #How2PR panel diskusije su:

Svetlana Belić Malinić i Bojan Milanović iz Savremene gimnazije, Marija Milenković ispred Instituta za moderno obrazovanje (IMO), Vladimir Nikolić ispred kompanije Apcom, regionalnog zastupnika kompanije Apple, Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja (tbc), Branka Miranović iz LINK groupa i Aleksandra Strugar sa projekta OKmatematika.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Urednik KRIK-a dobio spor protiv Ištvana Kaića

Beograd, 17. jul 2018. –  Ištvan Kaić, saradnik Insituta za javnu politi…