Naslovna Civilno društvo Poziv za učestovanje u pripremi akcionog plana za Poglavlje 23

Poziv za učestovanje u pripremi akcionog plana za Poglavlje 23

1 min read
0
216
Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Ministarstvo pravde Vlade Republike Srbije pozivaju organizacije civilnog društva da učestvujete u pripremi Akcionog plana za Poglavlje 23 – Pravosuđe i osnovna prava.

Akcioni plan za ovo poglavlje se pravi na osnovu Izveštaja o analitičkom pregledu usklađenosti zakonodavstva Republike Srbije sa pravnim tekovinama EU u pomenutoj oblasti (Screening Report) i preporuka koje je Evropska komisija u ovom izveštaju dala nakon održanih eksplanatornog i bilateralnog skrininga.

Organizacije civilnog društva koje su zainteresovane za učešće u ovoj fazi pregovora o pristupanju EU treba da pošalju popunjene Tabele akcionog plana Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom najkasnije do 15.08.2014. godine, isključivo elektronskim putem na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs

Zainteresovani mogu, na sajtu Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, da preuzmu celokupan tekst Javnog poziva kao i svu propratnu dokumentaciju.

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

YUCOM o spornim tvrdnjama države Srbije u vezi rešavanja slučaja ”nestalih beba”

Beograd, 16. mart 2018. –  Komitet ministara Saveta Evrope pozvao je Srbij…