Naslovna Civilno društvo Poziv za učestovanje u pripremi akcionog plana za Poglavlje 23

Poziv za učestovanje u pripremi akcionog plana za Poglavlje 23

1 min read
0
21

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Ministarstvo pravde Vlade Republike Srbije pozivaju organizacije civilnog društva da učestvujete u pripremi Akcionog plana za Poglavlje 23 – Pravosuđe i osnovna prava.

Akcioni plan za ovo poglavlje se pravi na osnovu Izveštaja o analitičkom pregledu usklađenosti zakonodavstva Republike Srbije sa pravnim tekovinama EU u pomenutoj oblasti (Screening Report) i preporuka koje je Evropska komisija u ovom izveštaju dala nakon održanih eksplanatornog i bilateralnog skrininga.

Organizacije civilnog društva koje su zainteresovane za učešće u ovoj fazi pregovora o pristupanju EU treba da pošalju popunjene Tabele akcionog plana Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom najkasnije do 15.08.2014. godine, isključivo elektronskim putem na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs

Zainteresovani mogu, na sajtu Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, da preuzmu celokupan tekst Javnog poziva kao i svu propratnu dokumentaciju.

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Inicijativa mladih organizuje konferenciju “Mladi koji pokreću politike“

Beograd, 29. jun 2017. (YIHR) – Inicijativa mladih za ljudska prava, u petak 30…