Naslovna Civilno društvo Seminar o borbi protiv populizma

Seminar o borbi protiv populizma

2 min read
0
712
učionica

Beograd, 19. jun 2017. – Fondacija za evropske napredne studije (FEPS)Evropski forum za demokratiju i solidarnost i Fondacija Max van der Stoel, u saradnji sa Centrom modernih veština, organizuju seminar “Demokratija danas – uloga socijaldemokratskih političkih stranka i društvenih pokreta u borbi protiv populizma”.

Seminar je namenjen mladima iz levo orijentisanih političkih stranaka, organizacija civilnog društva i društvenih pokreta.

Osnovni kriterijumi za izbor polaznika i polaznica su društveni i politički aktivizam, motivacija i zastupanje vrednosti socijaldemokratije. Ovaj projekat je namenjen prvenstveno mladima (od 18 do 35 godina), koji sebe vide kao aktivne učesnike u društvu i agente promena. Osnovno poznavanje engleskog jezika je neophodno.

Mladi ljudi koje interesuju vrednosti levice, politika, društveni aktivizam i žele da rade na tome da Srbija postane pravednije i ravnopravnije društvo,  mogu se (najkasnije do četvrtka 22. juna) prijaviti za seminar, koji će se održati 30. juna – 2. jula u Kovačici.

Fokus ovog seminara će biti na bavljenju društvenim pokretima i aktivizmom, kao i praktičnim veštinama kao što su pregovaranje i vođenje kampanje. Trening će voditi treneri CMV uz saradnju sa iskusnim holandskim FMS trenerima.

Za sve odabrane polaznike/ce seminara organizatori snose troškove smeštaja, prevoza i hrane.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas putem komentara ili mailom na office@cmv.org.rs

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Potrebno stvaranje mreža medija civilnog društva

Novi Sad, 25. maj 2018. – Potrebno je stvaranje mreža medija civilnog društva…