Naslovna Politika Stanje u kojem se Beograd nalazi obavezuje Demokratsku stranku da na izbore izađe sa najboljim programom i timom

Stanje u kojem se Beograd nalazi obavezuje Demokratsku stranku da na izbore izađe sa najboljim programom i timom

2 min read
0
438
Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke

Beograd, 11. oktobar 2017. – Demokratska stranka će na predstojeće beogradske izborima izaći sa najbojim timom, najboljim kandidatom za gradonačelnika i najboljim programom za revitalizaciju i oporavak grada, izjavio je lider demokrata Dragan Šutanovac agenciji Beta ne želeći da kaže ko će biti taj kandidat. 

On nije želeo da otkriva ni imena ljudi koji će biti u timu već je samo naveo da će biti sigruno oni koji su dokazani u svom poslu i iskusni, ali i oni sa novim idejama. 

Šutanovac očekuje da deo tima ne bude samo DS već širi blok i da će program ponuditi i ostalim opozicionim strankama koje "razumeju" da je došlo vreme da se aktuelna loša vlast menja.

"Lista kao takva je manje važan, razmišljamo pre svega kako ćemo da sprovedemo programe koje i planiramo da predstavimo vrlo brzo i koji je najvažniji za građane Beograda", naveo je Šutanovac.

Kako je dodao, "svedoci smo da danas Beogradom upravljaju oni koji pored neznanja i nemanja vizije ustvari ne vole ovaj grad jer grad je bukvalno okupiran i napadnut". 

Po njegovim rečima, stanje u pogledu infrastrukture, zdravstva, školstva, predškolskih ustanova je takvo da DS obavezuje da na sledećim izborima ima najbolji program.

Dnevni list Blic objavio je saznanje da će kandidat DS za gradonačelnika Beograda biti Dragan Šutanovac.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Ladan oblog: Intervju za posao kao nagradna igra za fejsbuk drugare

Oslo, 21. jul 2018. – Slavica Sabo Tripković (Valjevka, novinarka, humoristkinj…