Naslovna Civilno društvo BOŠ: Istraživanje o inkluzivnim aktivnostima u okviru provođenja slobodnog vremena

BOŠ: Istraživanje o inkluzivnim aktivnostima u okviru provođenja slobodnog vremena

2 minuta za čitanje
0
619
istraživanje

Beograd, 19.februar 2018. –    Beogradska otvorena škola učestvuje kao partner na projektu čiji je cilj uspostavljanje inkluzivne omladinske zajednice kroz usmeravanje njihovog slobodnog vremena u cilju njihove dobrobiti, smanjenju osipanja iz školovanja i mentalnog zdravlja. 

Zajedno sa partnerima iz tri zemlje (Bugarska, Austrija i Belgija) u sledećem periodu kreiraće vodič i priručnik za omladinske radnike/ce i nastavnike/ce u vezi sa inkluzivnim aktivnostima u slobodno vreme i rekreativnim aktivnostima kao i aplikaciju za mobilne telefone 

Uz ove alate BOŠ će sprovesti kampanju za podizanje svesti o važnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za mlade sa invaliditetom i mlade iz ranjivih grupa.

Budući da je jako važno da se od predstavnika/ca organizacija za mlade i mladih dobiju informacije o inkluzivnim aktivnostima u okviru provođenja slobodnog vremena, potrebno je do 26. februara 2018. popuniti upitnikza omladinske organizacije i upitnik za mlade. 

Ukoliko budete želeli u okviru upitnika možete ostaviti Vaše kontakt podatke i na taj način ćete imati priliku da dobijete materijale kreirene tokom projekta i da se uključite u procese pilotiranja produkata projekta koji mogu biti značajan benefit za Vašu organizaciju.

Podaci prikupljeni ovim putem biće korišćeni isključivo u svrhe planiranja daljih aktivnosti i biće prikazani zbirno, bez navođenja pojedinačnih podataka.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

ACT: Poziv za dodelu grantova za javno zagovaranje na lokalnom nivou

Beograd, 15. novembar 2021. – Projekat Vlade Švajcarske “Zajedno za aktivno građansk…