Naslovna Civilno društvo CenTriR raspisao konkurs za najbolje medijske priloge o profesionalizaciji lokalne samouprave

CenTriR raspisao konkurs za najbolje medijske priloge o profesionalizaciji lokalne samouprave

1 min read
0
483

Beograd, 3. decembar 2017. – Centar za ravnomerni regionalni razvoj-CenTriR raspisao je konkurs za najbolje medijske priloge/izveštaje na temu zagovaranja profesionalizacije lokalne samouprave.

Krajnji rok za prijavu na konkurs je 16. decembar 2017. godine do 12 časova..
 

Konkurs je otvoren za sve novinare štampanih i elektronskih medija registrovanih na teritoriji Gornjeg Milanovca, Užica i Požege, au sklopu projekta ʺUpravljanje ljudskim resursima-ključ efikasne, profesionalne i depolitizovane lokalne samoupraveʺ, koji finansira Evropska unija i sufinansira Kraljevina Holandija u okviru WeBER regionalnog projekta.

Cilj ovog konkursa jeste da istakne značaj uspostavljanja efikasne i profesionalne lokalne administracije koja ima normativno utemeljenje u primeni novog Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave.

Konkurs treba da doprinese informisanju i podizanju svesti građana Gornjeg Milanovca, Užica i Požege o značaju novog pristupa upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravama i koristima koje uspostavljanje profesionanog službeničkog sistema na lokalnom nivou donosi za građane i celokupnu lokalnu zajednicu.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Share Fondacija: Vratiti ustavnu garanciju u Zakon o zaštiti podataka o ličnosti

Beograd, 18. oktobar 2018. – Pravno ograničenje kojim se policiji, obaveštajn…