Naslovna Društvo Obrazovanje Coke Summership program praksi za mlade

Coke Summership program praksi za mlade

2 minuta za čitanje
0
1,561

Beograd, 27. april, 2017. (Forum za odgovorno poslovanje)  – Coca-Cola HBC Srbija, poziva studente treće i četvrte godine, diplomce, apsolvente i studente master programa da se prijave na peti po redu Coke Summership program.

Coke Summership je program letnje prakse za studente, koji se održava već petu godinu za redom, u periodu od 28. jula do 8. septembra. Ovaj program pruža priliku studentima da se tokom šest nedelja, uz stručnu mentorsku podršku,  usavršavaju i steknu iskustva na realnom projektu koji se realizuje u kompaniji.

Pored četiri dana provedenih u kompaniji, jedan dan je rezervisan za treninge i obuke koji pomažu mladima da razviju ključne veštine za dalji razvoj. Oni koji budu ušli u program, dobiće sertifikat i ući u bazu podataka za zaposlenje kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Na Coce Summership programu je do sada učestvovalo preko 120 mladih, a više od njih 40 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Prijave traju od 18. aprila do 19. maja. Za više informacija  o programu i načinu prijavljivanja posetite sajt Coke Summership.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Obrazovanje
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

UNSS: Izveštaj o nastavi 2020/21. godine iz perspektive učenika i učenica

Beograd, 26. novembar 2021.  Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) je predstavila Izveštaj o …