Naslovna Vesti Srbija Čongradin se zahvalila haškom osuđeniku jer je skrenuo pažnju javnosti na genocid u Srebrenici

Čongradin se zahvalila haškom osuđeniku jer je skrenuo pažnju javnosti na genocid u Srebrenici

2 minuta za čitanje
0
321
Memorijalni centar Potočari

Beograd, 17. jul 2019. – Hvala Vojislavu Šešelju jer je skrenuo pažnju šire javnosti na genocid u Srebrenici, poručila je novinarka lista “Danas” Snežana Čongradin u tekstu objavljenom povodom napada i uvreda koje joj je uputio predsednik Srpske radikalne stranke.

Hvala mu zato što će sada građani Srbije čitati i slušati na medijima sa nacionalnom frekvencijom o genocidu u Srebrenici, jer to, inače, njegov politički sin, danas neformalni šef, poput svih njegovih, pa i ‘demokratskih’ prethodnika, da se razumemo, ne dozvoljava“, navela je Čongradin u tekstu objavljenom u “Danasu”.

Ona dodaje da je Šešelj, kao lider i politički učitelj aktuelnog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, huškao, inspirisao genocid, kao što ga i dan-danas podržava i opravdava.

On, Vojislav Šešelj, ratni profiter i, nadasve, osuđeni ratni zločinac, danas vozi džipa, na koji je, kako kaže postavio nekakve borbene gusenice, pa kad one, poput mene, bude zgazio, to će ići kao po loju“, navodi Čongradin.

Ona ističe da Šešelj vozi džipa, dok ona, kao i 90 odsto građana u Srbiji ima “par dinarčića u džepu“.

Osuđeni ratni zločinac, ratni profiter i politička hulja danas vozi džipa, 24 godine posle genocida u Srebrenici, dok većina ljudi grca u siromaštvu i dalje biva izložena najbrutalnijom medijskoj i svakoj drugoj manipulaciji iz srca državnog aparata“, ukazuje Čongradin.

Prema njenim rečima, cilj je da se ratni i tranzicijski profiteri zaštite i ostanu na privilegovanim položajima.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Srbija
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Porez na CO2 na granicama EU kao instrument zaštite klime i konkurencije

Brisel, 16. septembar 2020. – Francuska se već godinama zalaže za uvođenje poreza na emisi…