Naslovna Civilno društvo CRI: Poziv za učešće u programu ”Upoznaj preduzetnika”

CRI: Poziv za učešće u programu ”Upoznaj preduzetnika”

3 minuta za čitanje
0
425
Istraživanje

 Beograd, 7 maj 2018. – Centar za razvoj ideja poziva mlade zainteresovane za pokretanje sopstvenog biznisa u oblasti IT-a, da se prijave i učestvuju u programu “Upoznaj preduzetnika” koji će se realizovati u toku maja meseca 2018. godine.

Kako izgleda proces osnivanja firme? Koji se problemi mogu javiti u tom procesu? Koji su ključni faktori za uspeh u IT sektoru u Srbiji? Kako izabrati saradnike? Kako pronaći klijente? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti ukoliko se do 9. maja prijavite za program “Upoznaj preduzetnika”.

Program traje od 11. maja do 1. juna i obuhvata sledeće posete:

  1. Poseta startup-u Miracle DOJO – Gejmerski studio iz Beograda koji trenutno radi na razvijanju multiplejer karate igrice Karate DO. Potencijal niše za koju su se opredelili pronašli su u činjenici da se u svetu karateom bavi 100 miliona ljudi, od čega su 10 miliona aktivni takmičari.
  2. Poseta agenciji CODE IT – Kreativna digitalna agencija sa sedištem u Beogradu, fokusirana na praćenje novih trendova u oblasti dizajna i developmenta. Tim čine mladi i obrazovani ljudi „gladni“ napredovanja i usavršavanja.
  3. Poseta ICT HUB Playground-u – Centar za inovacije koji talentovanim freelancer-ima i timovima nudi brojne mogućnosti za rad i razvoj biznisa. Playground je coworking prostor savršen za razmenu, zajednički rad, rađanje novih partnerstava i ideja.

Kako biste učestvovali u programu, potrebno je popuniti sledeći formular. Nakon provere prijava, kandidati će biti pozvani na razgovor. Prva poseta planirana je za 11. maj. Termini narednih poseta biće utvrđeni naknadno, o čemu će biti informisani kandidati/kinje koji budu izabrani za učešće u programu.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

NUNS: Utvrditi ko uznemirava novinara N1 Dušana Mlađenovića

Beograd, 27. maj 2020. – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je nadle…