Naslovna Kultura Eros Ramazzoti započeo treći deo velike „Vita Ce N’è “ turneje, uskoro i koncert u Beogradu

Eros Ramazzoti započeo treći deo velike „Vita Ce N’è “ turneje, uskoro i koncert u Beogradu

5 minuta za čitanje
0
523
Eros Ramazzotti

Beograd, 17. jul 2019. – Eros Ramazzoti započeo je treći deo velike „Vita Ce N’è “ turneje u okviru koje dolazi i u Beograd.

Emotivni, ali i moderni, plesni spektakl zakazan je za 24.septembar u Štark Areni, a sedeća mesta za ovaj koncert će uskoro biti rasprodata.

Eros se raduje ponovnom dolasku i ovu zemlju pamti po najboljem:“Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja.

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramazzotti je sigurno najveća zvezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku, dokazuje da je i u celom svetu u samom vrhu!

Vita Ce N’è” turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru.

Ovaj italijanski šarmer će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i otpevaće preko 90 koncerata.

 Ali nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sledeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svetskim zvezdama i njihovim turnejama!

Izveštaji sa svih već održanih koncerata u okviru “Vita Ce N’è” turneje govore dovoljno.

Počevši od vizuelnog identiteta turneje koji je do detalja osmišljen i odlično uklopljen u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjavaju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pesama sa novog ali i i ranijih albuma, i energije ovog neverovatnog izvođača koji uvek uspe da podigne publiku na noge… sve je na ovoj turneji vredno pomena.

Najveće arene Evrope već su doživele neverovatnu atmosferu koju su im Eros i njegov tim priredili, a sada to zadovoljstvo imaju i posetioci festivala koji su odabrani za ovo leto u okviru trećeg dela turneje koji je nedavno započet.

I svi koji su imali tu sreću da njegovim nastupima prisustvuju, pamtiće to iskustvo kao jedno od najlepših koje su doživeli.

Ne samo zbog tananih emocija u njegovim pesmama koje je on uvek tako dobro umeo da prenese kroz svoju muziku, već i zbog energije i ritmova koji vas tako lako ponesu, da se njegovi koncerti lako pretvore u jednu veliku plesnu žurku!

Ovaj veliki šmeker i izuzetno harizmatičan čovek pritom ne dozvoljava da velike bine i profesionalno osmišljeni nastupi utiču na njegov odnos sa onima koji ga najviše vole – njegova komunikacija sa publikom je savršena, iskrena, a neretko ga i ponese toliko da i siđe „među ljude“ i peva, u tim prvim redovima, zajedno sa njima.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Kultura
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Džeger: Antivakseri su ljudi sa kojima ne vredi raspravljati

London, 27. Apr 2021. – Jedan od najznačajnijih rok muzičara svih vremena Mik Džeger…