Naslovna IT Društvene mreže Facebook Signal: novi alat za novinare

Facebook Signal: novi alat za novinare

2 minuta za čitanje
0
623

Facebook Signal je novi alat koji će novinarima omogućiti lakše i brže pretraživanje sadržaja kao što su slike, video, postovi i relevantni trendovi na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Facebook Signal je u potpunosti besplatan, a novinarima će tako biti omogućeno pregledanje i praćenje popularnih tema, i njima relevantnog sadržaja koji se objavljuju javno na ovim društvenim mrežama i od strane stranica i samih ljudi.

Novinari će tako imati i pristup listi javnih ličnosti koje su najviše spominjani u tim objavama, uključujući rasprave političara, autora, glumaca, muzičara, sportskih timova, igrača i ostalih.

Pomoću tagova i relevantnih tema, novinari će moći pretraživati i slike na Instagramu, tačnije one koje zadovoljavaju hashtag koji pretražujete i iz toga moći će videti povezane javne profile ili označene lokacije i sve to na interaktivnoj karti.

Facebook Signal je trenutno dostupan u SAD, ali uskoro može biti dostupan i u ostatku sveta. Facebook Signal možete upoznati na ovom linku.

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Društvene mreže
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Gugl imenovao svog predstavnika u Srbiji

Beograd, 23. maj 2020. – Na inicijativu SHARE fondacije, Poverenik za informacije od…