Naslovna IT Događaji “Future is NOW” ove godine online iz Beograda, Zagreba i Sarajeva

“Future is NOW” ove godine online iz Beograda, Zagreba i Sarajeva

3 minuta za čitanje
0
468
Future is NOW

Beograd, 10. novembar 2020. – U Beogradu, Zagrebu i Sarajevu će se 19. i 20. novembra održati peti po redu  Future is NOW, do sada najveći IT i biznis premium događaj, posvećen korporativnim inovacijama i IT trendovima koji doprinose razvoju poslovanja u uslovima krize.

Prijave su otvorene, a možete se prijaviti putem sajta Future is NOW

Novonastala situacija, prouzrokovana globalnom krizom, iznenadila je i uzdrmala ceo svet i svakako nije lako izboriti se sa njom.

Iz tog razloga, ovogodišnja glavna tema Future is Now konferencije biće posvećena svim vitalnim sektorima kompanija i najboljim primerima i inovacijama kojima se na pravi način možete izboriti sa izazovima u vreme krize, a program konferencije će biti organizovan u vidu interaktivnih onlajn panela na kome će govoriti regionalni lideri i posebnih predavanja najvećih svetskih stručnjaka.

Ove godine, konferencija Future is Now pomera svoje granice, a publika iz celog regiona će moći da je prati uživo online, i to iz čak 3 studija u 3 države – Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Događaj je namenjen biznis developerima, inovacionim menadžerima, HR i marketing profesionalcima iz različitih kompanija, generalnim direktorima, top menadžmentu, kao i IT profesionalcima.

Svaka kriza može biti i šansa, zato ćemo pokušati da damo što više primera i ideja kako biznis može izaći iz krize kao pobednik. Ovogodišnji Future is Now će biti prilika da se uživo čuju rešenja koja su implementirale najuspešnije kompanije u regionu, i to u interaktivnom online programu kroz radionice, panel diskusije, predstavljanja najinovativnijih poslovnih rešenja, predavanja zanimljivih key note govornika“, izjavio je Miloš Čevizović, programski direktor događaja.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Događaji
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Net patrola: Onlajn platforma za prijavu seksualnog sadržaja sa maloletnim licima na internetu

Novi Sad, 09. avgust 2022. – Centar za nestalu i zlostavljanu decu pokrenuo je “Net …