Naslovna Civilno društvo Info sesija povodom konkursa u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje

Info sesija povodom konkursa u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje

3 minuta za čitanje
0
505
okrugli sto

Beograd, 12. mart 2019. – Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija raspisuje Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje.

Program se realizuje u okviru projekta „Aktivni građani-bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID)

Program podrške civilnom društvu za javno zagovaranje podrazumeva projektnu i programsku podršku. 

U okviru prvog Poziva će biti podržano 20 organizacija civilnog društva, od čega 10 kroz projektnu podršku (koja uključuje i finansijsku podršku), a 10 kroz programsku podršku (mentorsku podršku).

Program podrške organizacijama civilnog društva za javno zagovaranje je pokrenut sa ciljem da unapredi prakse javnog zagovaranja u Srbiji i približi građanima aktivnosti javnog zagovaranja organizacija civilnog društva.

Program podstiče organizacije civilnog društva na inovativni pristup osmišljavanju i sprovođenju kampanja javnog zagovaranja i izgradnju sopstvenih kapaciteta kroz zagovaranje u praksi.

Beogradska otvorena škola poziva zainteresovane OCD na Info sesiju na kojoj će prisutni moći da se informišu o Pozivu za podnošenje predloga projekata u okviru Programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje.

Info sesija će biti održana u Beogradu, 15. marta 2019. godine, u terminu od 12 do 14 časova u prostorijama Medija Centra Beograd, Terazije 3. 

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete Info sesiji, svoju prijavu pošaljite na mejl: javnozagovaranje@bos.rs .

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

ACT: Poziv za dodelu grantova za javno zagovaranje na lokalnom nivou

Beograd, 15. novembar 2021. – Projekat Vlade Švajcarske “Zajedno za aktivno građansk…