Naslovna IT Događaji #iRevolucija2015: Nikola Jovanović o usponima i padovima jednog startapa

#iRevolucija2015: Nikola Jovanović o usponima i padovima jednog startapa

1 minuta za čitanje
0
665

Nikola Jovanović, osnivač B2B platforme Knowledge Market, na #iRevolucija2015 govoriće, iz ličnog iskustva, o usponima i padovima jednog startapa.

Otkako je pre 15 godina započeo profesionalnu karijeru, Nikola je radio u sektorima organizacionog i razvoja ljudi, društveno-odgovornog poslovanja, te IT-a, interneta i društvenih medija. Društveno preduzetništvo i obrazovanje su njegove najveće profesionalne strasti.

Pored razvoja Knowledge Marketa, platforme koja spaja kompanije sa trenerima, trening kućama, konsultantima i prostorima, Nikola je i akreditovani konsultant Human Synergisticsa, čije alate koristi za lični, timski i organizacioni razvoj, a akreditovan je i za Geert Hofstede metodologiju promene organizacione kulture. Ponosni je suosnivač Erste Škole bankarstva i finansija, korporativnog univerziteta Erste Grupe.

Svoja razmišljanja Nikola deli na svom blogu peckopivo.com, ali i na velikom broju konferencija i događaja, kao što su TEDx, Digitalizuj.Me, AIESEC New Leaders Conference i druge.

Izvor: iRevolucija

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Događaji
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Aplikacija “Pružni prelazi” dostupna za korišćenje u Srbiji

Beograd, 29. avgust 2020. – Akcionarsko društvo “Infrastruktura železnice SrbijeR…