Naslovna Civilno društvo Ivan Rapaić sakupio 25.000 vizit karti, cilj je Ginisov rekord

Ivan Rapaić sakupio 25.000 vizit karti, cilj je Ginisov rekord

2 minuta za čitanje
0
81
Vizit karta

Bački breg, 01 .okobar 2020. – Ekološki pokret Odžaci, poziva građane i građanke da se uključe u akciju podrške Ivanu Rapaiću, studentu Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji sakuplja vizit karte, u nameri da obori Ginisov rekord.

Ivan Rapaić je završio Srednju poljoprivrednu školu u Somboru. Student je prve godine Pravnog fakulteta u Novom Sadu. Ima Asperbergov sindrom.

To je jedan oblik zdravstvenog poremećaja iz autističkog spektra. Ovaj problem, sa kojim su se suočavali američki šahista Bobi Fišer i naš naučni genije Nikola Tesla, često prate i pozitivne strasti .

Ivanova strast je sakupljanje vizit karti. Do sada je sakupio preko 25.000 komada, a krajnji cilj je da, jednog dana, postavi i Ginisov rekord.

Ako ste u situaciji da se stavite u njegovu ili u ulogu njegovih  roditelja, pomozite ovom dečaku da ostvari svoju životnu želju. Pošaljite mu neku od svojih nepotrebnih vizit karti.

Kompletirajte njegovu kolekciju i budite deo ovog procesa. Budite, samim tim, i deo humanitarnih aktivnosti svih ostalih pozitivnih ljudi iz cele Srbije.

Njegova adresa je:

Ivan Rapaić, 25275 BAČKI BREG, ulica Kolutska 23, a kontakt telefoni njegovih roditelja su  060 / 4442172 i 060 / 4493786.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Seminar o društvenim pokretima i aktivizmu

Beograd, 20. oktobar 2020. – Fondacija Max van der Stoel, Fondacija za evropske progresivn…