Naslovna Politika Izgoreo automobil redakcije nedeljnika Vreme

Izgoreo automobil redakcije nedeljnika Vreme

2 min read
0
125
Nedeljnik Vreme

Beograd, 05. januar 2019. – Redakcija nedeljnika Vreme saopštila je da je u petak uveče kod prelaza Jarinje izgoreo automobil u kome su se Kosova vraćali članovi redakcije, ali da niko od četvoro putnika nije povređen.

"Neposredno pred administrativnim prelazom Jarinje u večernjim časovima 4. janura 2018. zapalio se automobil u kome se nalazila tročlana ekipa Vremena i kolega iz Le Courrier des Balkans. Kola su buknula iznenada, a svo četvoro kolega su bezbedno napustili vozilo. Automobil je potpuno uništen", navodi u saopštenju redakcija Vremena.

Ekipa tog nedeljnika boravila je u Kosovskoj Mitrovici zbog intervjua sa Tatjanom Lazarević, urednicom portala KosSev, a prethodnog dana automobil je bio parkiran na hotelskom parkingu.

"Intervenisali su vatrogasci, a policija iz Leposavića uzela je izjave od naših kolega. Obavljen je i preliminarni uviđaj, a kolegijum Vremena očekuje od nadležnih organa brzu, efikasnu i temeljnu istragu o ovom slučaju koja bi otklonila svaku sumnju o uzrocima požara", naglašeno je u saopštenju redakcije Vremena.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Kif: Mediji treba da budu glavni bedem odbrane javnog interesa i činjenica

Beograd, 21. mart 2019. – Ambasador Velike Britanije Denis Kif izjavio je da je 2018…