Naslovna Društvo Javna rasprava o Nacrtu Zakona o socijalnoj karti

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o socijalnoj karti

2 min read
0
163
okrugli sto

Beograd, 7. jun 2019.- Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja poziva zainteresovane građane i građanke, kao i stručnu javnost, da se upoznaju sa tekstom Nacrta Zakona o socijalnoj karti i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o socijalnoj karti održaće se od 17. juna do 5. jula 2019. godine.

Program javne rasprave o Nacrtu Zakona, sa Nacrtom Zakona i prilozima utvrđenim Poslovnikom Vlade, objavljuje se na internet stranici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Portalu e-uprave.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja putem elektronske pošte na imejl adresu: socijalna.zastita@minrzs.gov.rs ili poštom na adresu Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Beograd, Nemanjina br. 22-24, sa napomenom: „Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o socijalnoj karti”.

Sastavni deo javnog poziva je Program javne rasprave i tekst Nacrta zakona o socijalnoj karti, sa obrazloženjem i prilozima utvrđenim Poslovnikom Vlade, koji je odredio Odbor za javne službe.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Klimatske promene moraju da postanu centralna tema za vladu, ali i građane

Beograd, 19. jun 2019. – Ambasador Francuske Frederik Mondoloni izjavio je da klimat…