Naslovna Vesti Srbija Jovanović: Svejedno je ko će voditi novu Vladu Srbije, za sve kandidate lojalnost Vučiću je neupitna

Jovanović: Svejedno je ko će voditi novu Vladu Srbije, za sve kandidate lojalnost Vučiću je neupitna

2 minuta za čitanje
0
86
Jelka Jovanović

Beograd, 19. avgust 2020. –  Novinarka Novog magazina Jelka Jovanović izjavila je da je u trenutnom rasporedu moći svejedno je ko će voditi Vladu Srbije, da li će to biti Miloš Vučević ili Ana Brnabić.

Oboje su odani, a isključivo odlučuje Aleksandar Vučić, koji ne samo što celu zemlju drži u neizvesnosti već i svoje kadrove“, ocenila je Jovanović za N1.

 Po njenim rečima, za sve kandidate lojalnost je neupitna a Ana Brnabić je pokazala mnogo veću lojanlost nego što se očekivalo.

Jovanović je navela da će u sadašnjem sazivu parlamenta samo poslanici Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina biti opozicija.

Svi ostali biće deo vlasti. Igrokaz koncentraciona ili koaliciona vlada ne menja suštinski stvar. Ono što može da bude interesantno je hoće li Vučić koncentracionom vladom zaista dovesti Srbiju do novih izbora mnogo pre vremena, iako ne postoji razlog. Sa stanovišta građana i sistema i političke moći je svejedno da li će biti koaliciona sa jednim partnerom ili koncentraciona“, kazala je novinarka Novog magazina.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Srbija
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Novi oblici različite integracije Zapadnog Balkana sa EU mogu biti bolji put ka većem ekonomskom razvoju regiona

Beograd, 16. septembar 2020. – Nastojanje Evropske unije tokom protekle dve decenije…