Naslovna Civilno društvo Katalist Balkans: 10 tutorijala za digitalne alate koji će unaprediti rad neprofitnih organizacija

Katalist Balkans: 10 tutorijala za digitalne alate koji će unaprediti rad neprofitnih organizacija

2 minuta za čitanje
0
84
novinar

Beograd, 01. novembar 2021. – Katalist Balkans objavio je 10 tutorijala sa objašnjenjima za digitalne alate koji mogu pomoći u radu neprofitnih organizacija.

Katalist Balkans je regionalna fondacija posvećena izgradnji održivog filantropskog ekosistema u zemljama Zapadnog Balkana.

Vanredne okolnosti izazvane pandemijom COVID-19 postavile su nove standarde, navike i okolnosti. Tokom prethodnog perioda, bilo je neophodno da se prilagodimo i da počnemo da primenjujemo nove obrasce u životu i radu.

Neočekivana ubrzana digitalizacija u neprofitnom sektoru navela je tim Katalist Balkans da razmisle koji su to alati koji neprofitnim organizacijama mogu pomoći ne samo da se priviknu na drugačiji način rada, već i da lakše i efikasnije ispunjavaju svoju misiju.

Na neke se oslanjajuu godinama, a neke su usvojene tek nedavno. Nakon testiranja i korišćenja, Katalist želi da podeli sa neprofitnim organizacijama 10 alata i servisa koje su usvojili, a nadaju se da i drugim neprofitnim organizacijama mogu olakšati marketing, fandrejzing, finansije, IT, komunikaciju i organizaciju u timu.

Ne brinite, neće vam dati spisak softvera i ostaviti vas da guglate kako se koristi. Umesto toga spremili su 10 video tutorijala prilagođenih neprofitnim organizacijama kroz koje možete naučiti kako da ih upotrebite.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

ACT: Poziv za dodelu grantova za javno zagovaranje na lokalnom nivou

Beograd, 15. novembar 2021. – Projekat Vlade Švajcarske “Zajedno za aktivno građansk…