Naslovna Kultura Književnost Letnji konkurs Najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga

Letnji konkurs Najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga

2 minuta za čitanje
0
261
Marija Đorđevic Biram

Beograd, 13. avgusta 2022. – Arhipelag je raspisao letnji konkurs za najbolju fotografiju na temu Najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga.

Konkurs je otvoren do 31. avgusta.

Arhipelag poziva čitaoce da pošalju nove ili neobjavljene fotografije nekog od svakodnevnih trenutaka provedenih s nekom od knjiga Arhipelaga.

U obzir dolazi fotografija s bilo kojom knjigom Arhipelaga objavljenom u proteklih 15 godina. Čitanje je priča za svaki dan, a dobre knjige su često najbolji deo naše svakodnevice. Pozivamo vas da zajednički ovekovečimo neke od takvih trenutaka leta koje je u toku i koje provodimo u gradu ili na moru, na putu ili u svom mestu. Sačuvajmo neke od takvih trenutaka za nas i za druge, zajedno s knjigama Arhipelaga koje čitate i preporučujete“, kažu u Arhipelagu.

Zainteresovani čitaoci mogu poslati fotografije u JPG formatu, minimalne veličine 500 piksela i maksimalne veličine do 5 MB na e-mail: price@arhipelag.rs ili na adrese naloga Arhipelaga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Fotografske tehnike, kao i izbor knjiga Arhipelaga koje će biti predstavljene na fotografijama su slobodni. Jedan autor može poslati na konkurs najviše pet fotografija. U obzir će biti uzete samo fotografije koje ranije nisu objavljivane.

Odluku o najboljim fotografijama doneće stručni žiri koji sačinjavaju poznati fotografi, pisci i dizajneri. Odluka će biti objavljena početkom septembra.

Tri najbolje fotografije biće nagrađene knjigama u izdanju Arhipelaga.

Odabrane fotografije Arhipelag će objaviti u partnerskim medijima, u Arhipelag magazinu, na sajtu ove izdavačke kuće, kao i na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Književnost
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Roman ” Povratak na Zejrek” Vladimira Jaćimovića u izdanju Arhipelaga

Beograd, 27. septembra 2022. – Roman Vladimira Jaćimovića Povratak na Zejrek upravo je obj…