Naslovna Politika Medija centar dobio beskamatnu pozajmicu od šest miliona dinara, zajmodavac firma koja je delom u vlasništvu Dragana Đilasa

Medija centar dobio beskamatnu pozajmicu od šest miliona dinara, zajmodavac firma koja je delom u vlasništvu Dragana Đilasa

1 min read
0
508
Medija centar

Beograd, 5. jun 2018. – Medija centar, čiji je vlasnik Nezavisno udruženje novinara Srbije, uzeo je pozajmicu od šest miliona dinara od firme Multikom Group, delom u vlasništvu Dragana Đilasa, prenosi portal Cenzolovka.

U tekstu se navodi da je „ugovor između Medija centra, firme specijalizovane za organizovanje konferencija, i Multikom Group Dragana Đilasa potpisan nedugo nakon što je krajem marta prošle godine Vukašina Obradovića na mestu predsednika NUNS-a nasledio Slaviša Lekić“.

Predsednik NUNS-a Slaviša Lekić kaže da je za to znao, da je o tome obavestio Izvršni odbor, ali da je to bila odluka Branka Gligorića, direktora MC.

U izjavi za Cenzolovku Lekić je rekao da je do ove saradnje došlo jer je Medija centar već godinama u velikim finansijskim problemima.

Tekst Vladimira Kostića, u celosti, možete pročitati na portalu Cenzolovka.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Presburger: Nesumnjiv politički uticaji i politički pritisci na uređivačku politiku manjinskih medija

Subotica, 22. oktobar 2018. – Mediji u Srbiji nisu potpuno slobodni, a taj zaključak…