Naslovna Civilno društvo NALED i SOS Dečija sela Srbija: Praksa za jake mlade

NALED i SOS Dečija sela Srbija: Praksa za jake mlade

2 minuta za čitanje
0
1,259

Beograd, 27. jul 2017. – Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Fondacija SOS Dečija sela Srbija pozivaju mlade koji su odrasli bez roditeljskog staranja da se prijave za učešće u programu ''Praksa za Jake mlade''“.

Program je namenjen svim mladima (do 30 godina) koji su imali/imaju status dece bez roditeljskog staranja, žive na teritoriji Beograda i žele da kroz jednomesečni program prakse steknu svoja prva radna iskustva, unaprede znanja i veštine, kao i da bolje razumeju kako poslodavci angažuju zaposlene i šta se od njih očekuje na radnom mestu.

Svi zainteresovani mladi treba da, u što kraćem roku, pošalju svoj CV na mejl jaki.mladi@sos-decijasela.rs ili ga donesu u papirnoj formi u Centar “Jaki mladi” (Bulevar Kralja Aleksandra 251, Beograd).

Nakon prijave, sa mladima će biti obavljen razgovor, a zatim će odabrani kandidati dobiti priliku da provedu mesec dana u kompaniji koja odgovara njihovom obrazovnom profilu. Planirano je da obavljanje prakse krene od septembra.

Za više informacija možete pozvati telefon 011 6302933 ili doći u Centar “Jaki mladi” (Bulevar Kralja Aleksandra 251), gde ćete dobiti sve potrebne sugestije, pomoć pri sastavljanju CV-a i apliciranju za program prakse.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

NUNS pozvao sve političke aktere da ne ometaju novinare dok rade

Beograd, 16. februar 2021. – Nezavisno udruženje novinara Srbija (NUNS) pozvalo je d…