Naslovna Politika Njuzmaks Adria: Novi informativni program koji će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal

Njuzmaks Adria: Novi informativni program koji će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal

2 minuta za čitanje
0
156
Njuzmaks Adria

Beograd, 18. jun 2020. – Kompanija Junajted medija saopštila je da pokreće produkciju novog informativnog programa Njuzmaks Adria.

Ovaj informativni program će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal sa centrima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

To je treći televizijski kanal te televizije u regionu, nakon N1 i Nove, a nastaje u partnerstvu sa američkom medijskom imperijom Njuzmaks, čiji osnivač i direktor je novinar Kristofer Rudi.

Gledaoci u Srbiji i BiH će imati priliku da se upoznaju sa programom kroz dve emisije koje će se emitovati od 22. juna – “Pregled dana” na kanalu NOVA S u Srbiji i večernji Dnevnik NOVA BH u BiH.

Direktor vesti i programa u Srbiji biće novinar i urednik Slobodan Georgiev, a timu su se pridružili i brojni iskusni televizijski reporteri, poput poznatih TV lica Jelene Obućine i Gorana Dimitrijevića koji će tom formatu dati svoj autorski pečat.

“Pregled dana” obogatiće ponudu informativnog programa na televiziji Nova S pa će uz Dnevnik N1 gledaoci svakog dana u 20:00 časova moći da vide i izbor važnih događaja smeštenih u kontekst društveno-političkih dešavanja, a koji priprema ekipa Njuzmaks Adria.

Ta televizija će do kraja godine, u saradnji sa partnerom Njuzmaks TV, početi sa emitovanjem njihovih prepoznatljivih formata i gledaocima ponuditi nove hard-tok emisije, emisije o biznisu i ekonomiji, ali i brojne dokumentarne filmove.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Mijatović: Istragom utvrditi odgovorne za policijsko nasilje

Strazbur, 08. jul 2020. – Komesarka Saveta Evrope (SE) za ljudska prava Dunja Mijatović is…