Naslovna Kultura Novi singl i spot beogradskog benda Paper Animals

Novi singl i spot beogradskog benda Paper Animals

3 minuta za čitanje
0
702
Paper Animals

Beograd, 20. april 2018. –  Beogradski indie/alternative rock sastav Paper Animals nedavno je objavio prvi spot i novu pesmu pod nazivom Guts and Bones.

Bend postoji od kraja 2016. godine iako ideja o bendu postoji dosta duže. Kako kažu Sofija, Damjan Marko i Darko, skupili su se iz ljubavi prema muzici.
 

Svoju muziku nazivaju Indie rock-om iako nije samo to u pitanju. Svi članovi benda slušaju razne muzičke pravce, tako da u   zvuku ovog benda ima svega, a njima je najlakše da to definišu kao Indie rock.

’’Pesme nam najčešće obrađuju teme međuljudskih odnosa i opisuju neke nesvakidašnje situacije u kojima smo se nalazili’’, kažu članovi benda i dodaju da pesma ’’’’Guts and Bones’’ ima ljubavnu tematiku, ali to nismo želeli da prikažemo u spotu, već smo želeli da napravimo veselu atmosferu i nešto što će biti prijatno za gledanje’’.

Svoju idealnu publiku zamišljaju kao ljubitelje alternativne muzike i moderne kulture.

Posetioci njihovih svirki navode da ovaj bend pruža drugačiju vrstu zvuka i atmosferu koja se ne može lako naći na današnjoj alternativnoj sceni. Smatraju da je veoma zanimljivo čuti četiti osobe koje, svojim talentom i umećem, sklapaju jako zanimljiv i pun zvuk koji se retko čuje i kod bendova koji su sastavljeni od više članova i instrumenata.

 Papers Animals su vrlo lepo osveženje za sve koji traže malo drugačiju energiju i muziku od onoga što se može, svakodnevno, čuti u klubovima ili na radiju.

 U svakom slučaju, Papers Animals možete čuti u subotičkom klubu Mladost, u subotu, 21. aprila, zatim је petak, 11. maj, rezervisan za nastup u čačanskom klubu MC Mančula, dok je poslednji vikend maja, 25. i 26. rezervisan za nastupe u gornjomilanovačkom klubu Ljubitelj i novosadskom Bulevar Booksu.Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Kultura
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Džeger: Antivakseri su ljudi sa kojima ne vredi raspravljati

London, 27. Apr 2021. – Jedan od najznačajnijih rok muzičara svih vremena Mik Džeger…