Naslovna Civilno društvo Odložene pripremne aktivnosti i produžen rok za konkurisanje u okviru poziva za za realizaciju projekata iz prioritetnih oblasti razvoja grada Valjeva

Odložene pripremne aktivnosti i produžen rok za konkurisanje u okviru poziva za za realizaciju projekata iz prioritetnih oblasti razvoja grada Valjeva

1 minuta za čitanje
0
151
Gradska uprava Valjevo

Valjevo, 16. mart 2020. –  U skladu sa odlukom o vanrednom stanju na teritoriji Republike Srbije, grad Valjevo obaveštava organizacije civilnog društva o odlaganju planiranih aktivnosti u vezi sa javnim pozivom u okviru projekta Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama.

Projekat Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama finansira Vlada Švedske (SIDA), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Naime, iz gradske uprave je organizacijama civilnog društva saopšteno da se odlažu planirane infosesije i trening za zainteresovane organizacije za učešće na konkursu u okviru projekta Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama.

Pored toga postoji mogućnost da se, nakon konsultacija sa kancelarijom UNDP u Srbiji, neke aktivnosti realizuju i u onlajn okruženju.

Dodaje se da će i rok za podnošenje predloga projekta biti produžen i da će organizacije civilnog društva o novom roku za apliciranje biti blagovremeno obaveštene.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Objaviti podatke o nabavkama respiratora tokom vanrednog stanja

Beograd, 06. april 2020. – Transparentnost Srbija (TS) pozvala je državne organe i z…