Naslovna Borba protiv korupcije Održana II Godišnja konferencija “Gradovi protiv korupcije”

Održana II Godišnja konferencija “Gradovi protiv korupcije”

2 minuta za čitanje
0
634
BIRODI

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) održao je II Godišnju konferenciju „Gradovi protiv korupcije 2013” na kojoj su predstavljeni Lokalni antikorupcijski planovi i Lokalni antikorupcijski forumi (LAF) u opštinama Ub, Kovačica i Bor, kao i dalji koraci u razvijanju koncepta izrade Lokalnih planova za borbu protiv korupcije i antikorupcijske infrastrukture na lokalnom nivou.

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) je uz pomoć Olof Palme centra  tokom 2012. i 2013. godine radio na izradi Lokalnih planova za borbu protiv korupcije i formiranju Lokalnih antikorupcijskih foruma u opštinama Bor, Ub, Kovačica i Arilje.

 Tokom 2013, prema navodima iz Godišnjeg izveštaja, progres je primetan u gradu Nišu i opštini Ub. U Nišu je,u saradnji sa Agencijom za borbu protiv korupcije, izvšeno reosnivanje LAF (Lokalnog antikorupcijskog foruma). U opštini Ub je, u saradnji sa organizacijom Dijalogiz Valjeva, osnovan i počeo sa radom LAF koji je počeo sa realizacijom aktivnosti.

 Opširniju informaciju sa II Godišnje konferencije “Gradovi protiv korupcije“ možete pročitati na sajtu Biroa za društvena istraživanja – BIRODI.

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Borba protiv korupcije
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

NIN: Izveštaj revizora ukazuje da u trgovini oružjem iz Krušika nije sve bilo čisto

Beograd, 05. februar 2020. – Mine kupljene od državne vojne fabrike Krušik iz Valjev…