Naslovna Borba protiv korupcije Javna potrošnja u Srbiji: Građani i pravosudne institucije u vrtlogu političke korupcije

Javna potrošnja u Srbiji: Građani i pravosudne institucije u vrtlogu političke korupcije

1 min read
0
727
boginja pravde

Valjevo, 1. april 2018. – Toplički centar za demokratiju i ljudska prava, Udruženje tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije i Užički centar za ljudska prava i demokratiju organizuju u Valjevu okrugli sto “Javna potrošnja u Srbiji: građani i pravosudne institucije u vrtlogu političke korupcije”.

Okrugli sto je zakazan za sredu, 04 aprila 2018. godine, od 13 časova do 15 časova, u maloj Sali Skupštine grada Valjeva.

Uvodničari na okruglom stolu predstaviće nalaze iz istraživanja i izneti stavove  o izazovima, koruptivnim rizicima i mogućim mehanizmima zaštite javnog interesa u javnoj potrošnji, dok će u nastavku učesnici biti  u prilici da, kroz razmenu mišljenja, doprinesu iznalaženju najboljih rešenja za osetljiva pitanja iz oblasti javne potrošnje i funkcionisanja pravosudnog sistema u slučajevima visoke političke korupcije.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Borba protiv korupcije
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Doktori protiv korupcije: Izrečenom presudom u korist uzbunjivača stvaraju se temelji zа konstituisаnje prаvne držаve po evropskim stаndаrdimа

Beograd, 15. oktobar 2018. –   Presuda Višeg suda u Beogradu u kori…