Naslovna Društvo Obrazovanje Otvaranje Naučnog kluba u Beogradu 6. aprila

Otvaranje Naučnog kluba u Beogradu 6. aprila

1 min read
0
716
Centar za promociju nauke

Beograd, 30. mart 2017. – Naučni klub u Beogradu biće otvoren 6. aprila u beogradskoj Ulici kralja Petra, a svakodnevno će u njemu biti organizovane naučne radionice i predavanja za decu i odrasle, najavili su organizatori.

Dan u Naučnom klubu otvaraće interaktivne dečije radionice za đake i nastavnike, potom će se pretvarati u okupljalište studenata, studentskih sekcija i organizacija mladih, dok će u popodnevnim satima ugostiti polaznike najrazličitijih radionica, obuka i seminara, prenosi Beta.

Predviđeno je da tokom večernjih programa posetiocima na jasna i zanimljiv način, kroz originalne sadržaje, interaktivne tribine i predavanja, film, muziku biti predstavljeni naučnici, naučna znanja i otkrića.

Neposredno po otvaranju gost kluba biće francuski matematičar Sedrik Vilan, dobitnik Fildsove medalje, koja je u svetu matematike popet Nobela.

Naučni klub Beograd biće otvoren u Ulici Kralja Petra 46, u prostorijama Centra za promociju nauke, gde bi trebalo da bude otvorena i prodavnica sa "naučnim stvarima".

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Obrazovanje
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

CINS: Umesto imenovanja Siniše Malog za doktora nauka, Senat Univerziteta odlučio da ostavi vremena za žalbu

Beograd, 15. maj 2019. – Senat Univerziteta odlučio je da ne dodeli zvanje doktora n…