Naslovna Civilno društvo Otvoren poziv za Regionalnu konferenciju “Evaluacija – društvena potreba i/ ili politička odgovornost?”

Otvoren poziv za Regionalnu konferenciju “Evaluacija – društvena potreba i/ ili politička odgovornost?”

2 minuta za čitanje
0
359
evaluacija

Beograd, 24. jun 2019. – Treća Regionalna konferencija evaluatora Zapadnog Balkana i zemalja Jugoistočne Evrope biće održana 8. i 9. novembra 2019. u Beogradu.

Konferencija predstavlja jedinstveno mesto okupljanja prestižnih istraživača, kreatora politika i eksperata u oblasti evaluacije.

Organizatori Konferencije su Mreža evaluatora Zapadnog Balkana (WBEN) i Neformalna mreža evaluatora Srbije (NeMES) u saradnji sa nacionalnim mrežama evaluatora Zapadnog Balkana i uz podršku lokalnih partnera (SeConS grupa za razvojne inicijative, Institut ekonomskih nauka, Vesta Capital).

Programski odbor Konferencije evaluatora Zapadnog Balkana poziva članice i članove mreža evaluatora, eksperte u evaluaciji, državne službenike, predstavnike međunarodnih organizacija kao i sve ostale zainteresovane, koji se bave teorijskim i praktičnim aspektima evaluacije javnih politika, programa i projekata, da najkasnije do 1. septembra 2019. godine pošalju potvrdu učešća ili prijave apstrakte za prezentaciju na konferenciji.

Svi koji su zainteresovani da osim sažetka, napišu naučni ili stručni rad obima jednog autorskog tabaka (do 16 strana), kada budu poslali sažetak, naknadno će dobiti instrukcije za pisanje rada. U zavisnosti od broja i kvaliteta prijavljenih radova, Programski odbor zadržava pravo da nakon konferencije radove objavi u tematskom zborniku radova ili u okviru tematskog broja nekog od naučnih časopisa u Republici Srbiji.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Matić: U Srbiji donirano više od 90 miliona evra za opšte dobro

Beograd, 30. 09. 2021. – Direktor Srpskog filantropskog foruma Veran Matić ukazao je…