Naslovna Civilno društvo Otvorena javna rasprava o Zakonu o solidarnom preduzetništvu

Otvorena javna rasprava o Zakonu o solidarnom preduzetništvu

3 minuta za čitanje
0
210
Javna rasprava

Beograd, 24. novembar 2021. – Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja poziva predstavnike državnih organa, organizacija civilnog društva, privrednog sektora, stručnjake u ovoj oblasti i druge zainteresovane strane da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o solidarnom preduzetništvu.

Javna rasprava će se sprovoditi u periodu od 25. novembra do 16. decembra 2021. godine.
 

Program javne rasprave je objavljen na internet stranici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja www.minrzs.gov.rs i na portalu e-uprave.

Tekst Nacrta zakona biće predstavljen na Okruglom stolu pod nazivom „Predstavljanje i diskusija o Nacrtu zakona o solidarnom preduzetništvu”, koji će se u organizaciji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja održati prema sledećem rasporedu:

  • Niš, 1. decembar 2021. godine, u periodu od 12h do 13.30
  • Novi Sad, 3. decembar 2021. godine u periodu od 12h do 13.30
  • Beograd, 15. decembar 2021. godine, u periodu od 12h do 13.30

Zainteresovani svoje predloge, sugestije i komentare mogu da dostave Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja elektronskim putem na adresu rad.zaposljavanje@minrzs.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Beograd, Nemanjina 22-24, sa naznakom: „Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o solidarnom preduzetništvu”.

Program javne rasprave o Nacrtu zakona o solidarnom preduzetništvu, sa Nacrtom zakona i prilozima objavljen je portalu e-uprave i na internet stranici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Konkurs za Regionalnu novinarsku nagradu “Srđan Aleksić”

Banjaluka, 23. septembar 2022. – Otvorene su prijave za Regionalnu novinarsku nagrad…