Naslovna Civilno društvo Otvorene prijave u okviru konkursa „Razvojni grantovi – Sistematična rešenja u zajednici“

Otvorene prijave u okviru konkursa „Razvojni grantovi – Sistematična rešenja u zajednici“

2 minuta za čitanje
0
154
Konkurs NKD

Niš, 20. jul 2022. – Otvorene su prijave za podršku do devet građanskih inicijativa koje su usmerene na realizaciju aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje zajednica u oblasti vladavine prava i kulturne raznolikosti.

Kroz projekat „Lokalni poziv za EU“ Nacionalna koalicija za decentralizaciju, sa partnerima Grupom 484 i Fondacijom „Jelena Šantić“ a uz finansijsku podršku Evropske unije pruža podršku autentičnim lokalnim inicijativama koje će raditi na unapređenju svojih zajednica u oblastima vladavine prava i kulturne raznolikosti.

Poziv je otvoren u okviru konkursa “Razvojni grantovi – Sistematična rešenja u zajednici” i biće podržano do 9 inicijativa u iznosu od 5.000 do 10.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Svoju ideju za akciju aplikant može poslati popunjavanjem formulara i slanjem na mail konkurs@nkd.rs sa naslovom Konkurs – Razvojni grantovi – Sistematična rešenja u zajednici.

Konkurs je kontinuirano otvoren i ideju autentične lokalne inicijative mogu poslati stalno, a najkasnije do 1. septembra 2022. godine ili ukupne potrošnje predviđenih sredstava u okviru konkursa opredeljenih u trećoj godini projekta.

Za prijavu projektne ideje potrebno je popuniti i priložiti sledeću konkursnu dokumentaciju:

Procena i odabir ideja se vrši kontinuirano i svi podnosioci ideja će biti obavešteni o rezultatima svojih prijava.

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Beogradski Prajd 2023. biće održan 9. septembra

Beograd, 26. septembar 2022. – Beogradska Parada ponosa zakazana je za drugi vikend …