Naslovna Kultura Otvorene prijave za Beogradski autorski rok festival – BARF 9

Otvorene prijave za Beogradski autorski rok festival – BARF 9

1 minuta za čitanje
0
547
koncert

Beograd, 28. oktobar 2019. – Prijave za ovogodišnje izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF počele su 25.oktobra i trajaće do 25.novembra 2019.godine.

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala.

Prijave za učešće trajaće od 25.oktobra do 25.novembra, nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri koja će se održati 15.decembra.

Već tradicionalno, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana. Finalisti će imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme.

Svi bendovi/autori se na BARF9 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama! Finaliste kao i do sada bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a.

URMUS se potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF9.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Kultura
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Austrijski filmski festival u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Beč, 05. septembar 2022. – Austrijski filmski festival ove godine održava se u Beogr…