Naslovna Kultura Otvorene prijave za „II Festov Demo Fest“

Otvorene prijave za „II Festov Demo Fest“

3 minuta za čitanje
0
438
Demo Fest

Beograd, 01. decembar 2019. – Otvorene su prijave za drugo izdanje „Festovog Demo festa“ i trajaće do 31.decembra 2019.godine.

Pravo učešća imaju svi autorski bendovi iz Srbije koji nemaju zvanična izdanja uključujući i bendove koji su učestvovali na prvom Festovom Demo festu.

Kvalifikacione večeri održavaće se u klubu Fest u Zemunu u toku januara i februara, polufinalne večeri i finale planiraju se za početak marta 2020.godine, a pobednike festivala očekuju vredne nagrade.

Nakon uspešnog Demo festivala koji je klub Fest organizovao 2017.godine i u kojem je učestvovalo skoro 30 bendova, ovaj legendarni zemunski klub rešio je da novim bendovima ponovo da priliku da pokažu šta znaju na jednoj od najboljih “klupskih” bina u gradu i bore se za vredne nagrade.

Fest je klub koji već skoro tri decenije podržava rokenrol i dobar zvuk i koji se oduvek trudio, a trudi se sve više da da šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju” kažu organizatori i dodaju: “ Prvi Festov Demo fest je bio zaista uspešan. Nadamo se da će se ovog puta prijaviti još više izvođača i da će festival bar nekim bendovima pomoći da nađu svoj put na domaćoj sceni

Prvi Festov Demo fest po dobrom pamte i bendovi koji su učestvovali: „Ovo je bila sjajna prilika za nas, da svoju muziku predstavimo publici“ kaže Stefan Niketić iz benda Lagana sreda koji je tada osvojio prvo mesto: „Zamislite kakav je osećaj kada vašu muziku slusaju velikani rokenrol scene poput braće Jelic iz YU grupe i drugih. Pobedili smo, stekli iskustvo na bini, dobili vredne nagrade i zahvaljujuci njima obnovili našu opremu i instrumente.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Kultura
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Džeger: Antivakseri su ljudi sa kojima ne vredi raspravljati

London, 27. Apr 2021. – Jedan od najznačajnijih rok muzičara svih vremena Mik Džeger…