Naslovna IT Događaji Otvorene prijave za OPEN IT konferenciju

Otvorene prijave za OPEN IT konferenciju

2 minuta za čitanje
0
985
OPEN IT konferencija

Beograd, 18. april 2018. – Dvanaesta po redu OPEN IT konferencija će se održati 12. i 13. maja 2018. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Ideja konferencije je povezivanje kompanija iz oblasti informacionih tehnologija sa studentima sličnih usmerenja i pružanje novog znanja i iskustva studentima iz sfera njihovih interesovanja.

Besplatnu OPEN IT konferenciju, koja će ove godine ugostiti preko 250 studenata, 15 kompanija i 20 govornika, organizuje najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC uz podršku Fakulteta organizacionih nauka.

Interaktivne radionice na konferenciji  će studentima omogućiti  sticanje praktičnog znanja iz jedne od ponuđenih oblasti: Game Development, IT Trends, IT Project Management, Marketing i Quality Assurance.

U pauzama radionica, učesnici konferencije će imati priliku da prisustvuju inspirativnim pričama govornika. Takođe, studente očekuje panel-diskusija, kao i razgovori sa predstavnicima kompanija, kojima će dopuniti svoje iskustvo sa konferencije.

Kao što je Agata Kristi rekla, tajna uspeha je samo u tome da se pokreneš. Pokreni se prijavljivanjem za OPEN IT i priđi jedan korak bliže uspehu!

Prijave i više informacija o temama i ostalim aktivnostima na konferenciji nalaze se na sajtu i Facebook stranici konferencije.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Događaji
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

UNS dodelio nagrade najboljim novinarima u 2020. godini

Beograd, 21. decembar 2020.  – Udruženje novinara Srbije (UNS) uručilo je novinarske…