Naslovna IT Događaji Ovogodišnja ENTER konferencija sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u IT oblasti

Ovogodišnja ENTER konferencija sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u IT oblasti

3 minuta za čitanje
0
474
ENTER konferencija

Beograd, 19. mart 2019. – Ovogodišnja ENTER konferencija donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja u informacionim tehnologijama (IT), sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer? Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće nam predavači i panelisti treće po redu ENTER konferencije koja će se održati 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

Konferencija je prilagođena programerima, menadžerima, svima koji su u procesu prekvalifikacije i studentima završnih godina tehničkih fakulteta.   

Rezervacija mesta se vrši putem sajta ENTER konferencije.

Predavanja i panel diskusije na ovogodišnjoj konferenciji podeljene su u četiri programske celine. Tokom Tech Talks predavanja  učesnici će moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmovima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina, dok će se u okviru  Management Talks-a govoriti o agilnim modelima, načinima njihovog izbora, praćenju rezultata primene i razvoja timova kroz edukaciju.

Career Talks obuhvatiće planiranje razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostatke rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u IT-iju. Predavanja i panel diskusije biće smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.

U okviru konferencije, 18. aprila biće održane praktične hands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge.  

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Događaji
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

UNS dodelio nagrade najboljim novinarima u 2020. godini

Beograd, 21. decembar 2020.  – Udruženje novinara Srbije (UNS) uručilo je novinarske…