Naslovna Civilno društvo Podrška ekološkim organizacijama civilnog društva u Crnoj Gori

Podrška ekološkim organizacijama civilnog društva u Crnoj Gori

2 minuta za čitanje
0
793
filantropija

Podgorica, 01. februar 2017. – Ekološke organizacije civilnog društva iz Crne Gore mogu do 01. marta da se prijave na konkurs za dodelu malih grantova za realizovanje projekata i ideja iz oblasti životne sredine.

NVO Green Home (sa partnerskim organizacijama: Centar za zaštitu i proučavanje ptica, Društvo mladih ekologa Nikšić, NVO Sjeverna Zemlja i Zelena Akcija/ Friends of the Earth Croatia) raspisao je konkurs za dodelu malih grantova ekološkim organizacijama u Crnoj Gori za realizovanje projekata i ideja iz oblasti životne sredine.

Cilj programa je povećanje znanja i kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) za aktivnije učešće u procesu EU integracija za poglavlje 27 – životna sredina i klimatske promene kao i za uspesnu realizaciju kampanja javnog zastupanja i zagovaranja u oblasti životne sredine.

Grant program se realizuje kao aktivnost na projektu Jačanje kapaciteta za bolju životnu sredinu u Crnoj Gori finansiran od strane Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori u okviru IPA 2014 Civil Society Facility programa za Crnu Goru.

Aplikacije se dostavljaju na e-mail mali.grantovi@greenhome.co.me , a rok za apliciranje je 01. mart 2017.

Sve detalje kao i aplikacione forme nalaze se aplikacionom paketu.

Sva eventualna pitanja u vezi sa ovim konkursom zainteresovane organizacije civilnog društva mogu poslati  najkasnije do 15. februara  na e-mail mali.grantovi@greenhome.co.me.

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Apelacioni sud da pošalje jasnu i nedvosmislenu poruku da zločini protiv neistomišljenika ne mogu da ostanu nekažnjeni

Beograd, 06. jul 2020. – Fondacija „Slavko Ćuruvija“ ocenila je da će odluka Apelacionog s…