Naslovna Civilno društvo Podrška i razumevanje za partnere koji žele da pruže podršku građanima tokom pandemije korona virusa

Podrška i razumevanje za partnere koji žele da pruže podršku građanima tokom pandemije korona virusa

2 minuta za čitanje
0
277
Fondacija za otvoreno društvo, Srbija

Beograd, 30. mart 2020. – Za sve projekte koje je podržala Fondacija za otvoreno društvo biće omogućeno produžavanje perioda sprovođenja projekta, navodi se u saopštenju za javnost.

Kako je saopšteno iz Fondacije biće odobreno i korišćenje on-line alata za pojedine aktivnosti, kao i preusmeravanje neutrošenog novca na aktivnosti koje su usmerene ka rešavanjh novonastale situacije, tj. ka suzbijanju virusa Kovid 19.

Prioritet nam je pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva, kao i novi i inventivni odgovori na brojne probleme koje nam ovih dana život sam nameće“, ukazuje se.

Kako bi uskladili rad sa partnerima i imali bolje rezultate potrebno je odobrenja programskih koordinatora Fondacije koji i prate odobrene projekte, dodaje se.

Apelujući na poštovanje obaveznih mera predostrožnosti, kako bi se svi koji pružaju podršku zaštitili, a samim tim zaštitili i one kojima je neophodna pomoć na terenu, Fondacija ističe da je u ovom trentku najvažnije izaći u suret organizacijama koje žele da pruže podršku građanima

Fondacija će objaviti i dodatne vidove podrške koje pruža i namerava da podrži u ovom kriznom trenutku za čitavo društvo.

Za kraj, poruka svim sugrađanima #ostanikodkuće uz neizbežnu #solidarnost“, poručuje Fondacija na kraju svog saopštenja.

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Otvorene prijave za EU nagradu za istraživačko novinarstvo 2020

Beograd, 22. maj 2020. – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je da …