Naslovna Civilno društvo Pokreni se: Besplatna interaktivna online škola preduzetništva

Pokreni se: Besplatna interaktivna online škola preduzetništva

2 minuta za čitanje
0
1,366

Serbian Venture Network (SeVeN) po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva sa ciljem da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa. Ove godine škola preduzetništva je sadržajno unapređena, razvijena i sastoji se iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016. godine.

Škola preduzetništva se sastoji iz nekoliko izuzetno kvalitetnih delova:

  • Online kurs "Kako pokrenuti sopstveni posao" – prvi deo programa je namenjen da tokom mesec dana učite samostalno i tempom koji vam odgovara – kroz online prezentacije, predavanja, filmove i materijale za čitanje. Sve to možete da radite iz udobnosti vaše sobe putem vašeg kompjutera, laptopa, mobilnog ili tableta. Online kurs će biti aktivan od 1. avgusta 2016. godine a sve informacije o registraciji ćete dobiti putem mail-a.
  • Akademija preduzetništva – učesnike drugog dela programa očekuje još praktičnija obuka o preduzetničkom svetu, vođena od strane iskusnih mentora i preduzetnika, gde ćete zaista raditi na pokretanju sopstvenog biznisa. Tokom ove Akademije ćete imati priliku i da se upoznate sa uspešnim preduzetnicima i startapima, da posetite biznis hub-ove i da se umrežite sa svojim vršnjacima.
  • Najistrajniji će dobiti priliku da svoje ideje izlože na Belgrade Venture Forumu  (5 – 7. decembar 2016. godine ) i da prisustvuju master klasu organizovanom za najbolje polaznike programa.

Izvor: Smart Kolektiv

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

NUNS: Utvrditi ko uznemirava novinara N1 Dušana Mlađenovića

Beograd, 27. maj 2020. – Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je nadle…