Naslovna Društvo Obrazovanje Poziv za prijavu na obuku o analizi rada medija

Poziv za prijavu na obuku o analizi rada medija

3 min read
0
605
istraživanje

Beograd, 11. mart 2017. – Civil Rights Defenders objavljuje konkurs za učesnike/ce u projektu o analizi medija koji počinje sa radom u martu 2017. godine i trajaće godinu dana.

Rok za prijavu je 20. mart 2017. godine

Civil Rights Defenders je međunarodna organizacija koja se bavi zaštitom ljudskih prava i podrškom braniteljima/kama ljudskih prava. Osnovana je 1982. godine u Stokholmu pod imenom Švedski helsinški odbor za ljudska prava. Pored Švedske, organizacija je aktivna u više od 40 zemalja na 4 kontinenta. Predstavništvo u Beogradu postoji od 2000. godine.

Uz podršku vodeće ekspertkinje i mentora učesnici će steći konkretna znanja i praktične veštine neophodne za kvalitativnu i kvantitativnu analizu rada medija. Znanje će učesnicima posebno biti unapređeno u oblasti prikupljanja i analiziranja podataka, kao i o metodama vizualizacije rezultata. Projektom je predviđena i obuka u oblasti statističkih analiza online baza podataka.

Obuka počinje u martu 2017. godine i trajaće godinu dana. Sve aktivnosti će se održavati u Beogradu. Na kraju obuke svim učesnicima će biti dodeljeni sertifikati.

Projekat je namenjen motivisanim i ambicioznim studentima/kinjama završnih godina i master studija humanističkih nauka, članovima medijskih organizacija i organizacija koje se bave zaštitom prava ugroženih grupa. Od učesnika se očekuje posvećenost i interesovanje za ciljeve projekta. Projekat kombinuje teoriju sa praktičnim radom i važno je da učesnici mogu izdvojiti dovoljno vremena za rad.

Za prijavu na konkurs potrebno je dostaviti sledeće:

  • Popunjen aplikacioni formular;
  • Motivaciono pismo (polje se nalazi u formularu);
  • Pismo preporuke (do dve preporuke, poslati kao prilog aplikacionom formularu).

 

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Obrazovanje
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Nikola Božić nosilac francuskog ordena Akademska palma

Beograd, 11. oktobar 2018. –  Programski direktor Istraživačke stanice Petnica …