Naslovna Društvo Obrazovanje Poziv za prijavu na obuku o analizi rada medija

Poziv za prijavu na obuku o analizi rada medija

3 minuta za čitanje
0
740
istraživanje

Beograd, 11. mart 2017. – Civil Rights Defenders objavljuje konkurs za učesnike/ce u projektu o analizi medija koji počinje sa radom u martu 2017. godine i trajaće godinu dana.

Rok za prijavu je 20. mart 2017. godine

Civil Rights Defenders je međunarodna organizacija koja se bavi zaštitom ljudskih prava i podrškom braniteljima/kama ljudskih prava. Osnovana je 1982. godine u Stokholmu pod imenom Švedski helsinški odbor za ljudska prava. Pored Švedske, organizacija je aktivna u više od 40 zemalja na 4 kontinenta. Predstavništvo u Beogradu postoji od 2000. godine.

Uz podršku vodeće ekspertkinje i mentora učesnici će steći konkretna znanja i praktične veštine neophodne za kvalitativnu i kvantitativnu analizu rada medija. Znanje će učesnicima posebno biti unapređeno u oblasti prikupljanja i analiziranja podataka, kao i o metodama vizualizacije rezultata. Projektom je predviđena i obuka u oblasti statističkih analiza online baza podataka.

Obuka počinje u martu 2017. godine i trajaće godinu dana. Sve aktivnosti će se održavati u Beogradu. Na kraju obuke svim učesnicima će biti dodeljeni sertifikati.

Projekat je namenjen motivisanim i ambicioznim studentima/kinjama završnih godina i master studija humanističkih nauka, članovima medijskih organizacija i organizacija koje se bave zaštitom prava ugroženih grupa. Od učesnika se očekuje posvećenost i interesovanje za ciljeve projekta. Projekat kombinuje teoriju sa praktičnim radom i važno je da učesnici mogu izdvojiti dovoljno vremena za rad.

Za prijavu na konkurs potrebno je dostaviti sledeće:

  • Popunjen aplikacioni formular;
  • Motivaciono pismo (polje se nalazi u formularu);
  • Pismo preporuke (do dve preporuke, poslati kao prilog aplikacionom formularu).

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Obrazovanje
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Popović: Fakulteti treba da procene opravdanost umanjenja školarine

Beograd, 15. maj 2020. – Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da će…