Naslovna Politika PSG: Vučiću, zašto crtaš mete na čelo novinarima i braniš napadače i nalogodavce napada na novinara Jovanovića

PSG: Vučiću, zašto crtaš mete na čelo novinarima i braniš napadače i nalogodavce napada na novinara Jovanovića

2 min read
0
174
Pokret slobodnih građana

Beograd, 04. januar 2019. – Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) su u Pionirskom parku u Beogradu uputili javno pitanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zašto crta mete na čelo novinarima i brani napadače i nalogodavce napada na novinara Milana Jovanovića, kome je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

Predstavnik PSG Aleksandar Olenik rekao je novinarima na skupu ispred predsedništva, da je Vučić javno branio napadače na novinara Milana Jovanovića navodeći da paljenje kuće u Vrčinu u kojoj je Jovanović bio sa suprugom nije pokušaj ubistva, a da je pokušaj upada u iznajmljeni stan Jovanovića pokušaj provale.

"Vučić se na taj način bukvalno stavlja u ulogu advokata napadača koji su dva puta pokušavali da ubiju Jovanovića, jer je Jovanović izneo podatke o krađi funkcionera Srpske napredne stranke", rekao je Olenik.

Okupljeni predstavnici PSG nosili su transparente "Ko je ubio Olivera Ivanovića", i "Ko crta mete na čelo neistomišljenicima", "Zašto lažete da je manje siromašnih", "Ko prodaje medicinske podatke tabloidima".

 
 

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Građanski front osuđuje saslušavanje i medijsku hajku protiv Jove Bakića

Beograd, 15. jun 2019. – Građanski front osudio je policijsko saslušavanje sociologa…