Naslovna Politika PSG: Vučiću, zašto crtaš mete na čelo novinarima i braniš napadače i nalogodavce napada na novinara Jovanovića

PSG: Vučiću, zašto crtaš mete na čelo novinarima i braniš napadače i nalogodavce napada na novinara Jovanovića

2 min read
0
133
Pokret slobodnih građana

Beograd, 04. januar 2019. – Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) su u Pionirskom parku u Beogradu uputili javno pitanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zašto crta mete na čelo novinarima i brani napadače i nalogodavce napada na novinara Milana Jovanovića, kome je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

Predstavnik PSG Aleksandar Olenik rekao je novinarima na skupu ispred predsedništva, da je Vučić javno branio napadače na novinara Milana Jovanovića navodeći da paljenje kuće u Vrčinu u kojoj je Jovanović bio sa suprugom nije pokušaj ubistva, a da je pokušaj upada u iznajmljeni stan Jovanovića pokušaj provale.

"Vučić se na taj način bukvalno stavlja u ulogu advokata napadača koji su dva puta pokušavali da ubiju Jovanovića, jer je Jovanović izneo podatke o krađi funkcionera Srpske napredne stranke", rekao je Olenik.

Okupljeni predstavnici PSG nosili su transparente "Ko je ubio Olivera Ivanovića", i "Ko crta mete na čelo neistomišljenicima", "Zašto lažete da je manje siromašnih", "Ko prodaje medicinske podatke tabloidima".

 
 

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Kif: Mediji treba da budu glavni bedem odbrane javnog interesa i činjenica

Beograd, 21. mart 2019. – Ambasador Velike Britanije Denis Kif izjavio je da je 2018…