Naslovna Civilno društvo Radionica u oblasti sprovođenja situacionog testiranja diskriminacije

Radionica u oblasti sprovođenja situacionog testiranja diskriminacije

3 min read
0
405
seminar

Beograd, 10. jul 2018. – Centar za evropske politike (CEP) i PricewaterhouseCoopers (PwC) Srbija u saradnji sa Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti, pozivaju  predstavnike/ce organizacija civilnog društva (OCD) da se prijave na radionicu/obuku za trenere/ice (realizatore/ke obuka) u oblasti sprovođenja situacionog testiranja diskriminacije.

Rok za prijavljivanje je 01. avgust 2018. godine, a prijavni formular potrebno je poslati u naznačenom roku elektronskim putem na mirela.obradovic@cep.org.rs.

Obuka je namenjena predstavnicima/cama nestranačkih, nepolitičkih i neprofitnih udruženja građana zainteresovanih za unapređenje teorije i prakse ljudskih prava, razvoj demokratije, dalji razvoj pravne države i građanskog društva u Srbiji, a čije oblasti delovanja obuhvataju: borbu protiv diskriminacije, zaštitu ljudskih i manjinskih prava, kao prava pojedinačnih osetljivih grupa, promovisanje participacije građana/ki u pravnim postupcima, pružanje pravne pomoći žrtvama čija su ljudska prava povređena, kao i implementaciju glavnih međunarodnih i evropskih konvencija i instrumenata za zaštitu osnovnih ljudskih prava i zaštitu od diskriminacije.

Broj učesnika/ca je ograničen, a nepotpune prijave neće biti uzete u obzir. Prednost prilikom selekcije imaće organizacije koje poseduju prethodno iskustvo u sprovođenju situacionog testiranja i koje poseduju kapacitete da u skorijoj budućnosti sprovedu ovakvu vrstu testiranja.

Svaka organizacija može da prijavi 2 člana za učešće na radionici, a rezultati procesa selekcije biće objavljeni 15. avgusta 2018. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Ljubici Kovačević, projektnoj menadžerki, na adresu: ljubica.kovacevic@cep.org.rs .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

Protestna šetnja “Mame su zakon” u Beogradu

Beograd, 23. septembar 2018. – Trudnice i porodilje nezadovoljne Zakonom o podr&scar…