Naslovna Civilno društvo Social Impact Award: Konkurs za mlade koji imaju ideje za rešavanje društvenih ili ekoloških problema

Social Impact Award: Konkurs za mlade koji imaju ideje za rešavanje društvenih ili ekoloških problema

3 minuta za čitanje
0
638
Social Impact Award

Beograd, 11. maj 2018. – Social Impact Award je takmičenje koje, kao što ime kaže, nagrađuje najbolje ideje koje spajaju biznis i pozitivan uticaj na prirodu i/ili društvo.

Bilo koji tim ili pojedinac koji ima između 15 i 30 godina i zamisao koju bi voleo da pretvori u biznis (ili misiju!) može da se prijavi na takmičenje do 27. maja.

Timovi koji uđu u finale prolaze tri meseca intenzivnog rada na svom projektu, pri čemu će im biti obezbeđena edukacija i mentor, a nagradu dobijaju 4 najbolje ideje.

Social Impact Award, sa svojim saradnicima – Erste bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Austrijskom razvojnom agencijom – obezbeđuje nagradu od 1.500 evra za sve pobedničke timove, koji nagradu treba da iskoriste za započinjanje svog biznisa.

U okviru nagrade za pobednike predviđena je i mentorska podrška i put u Gruziju na svetski Social Impact Award samit, kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja gde ovaj program postoji.

U međuvremenu, Razlivalište drži karavan besplatnih radionica po Srbiji (raspored možete pronaći ovde) koje se bave upravo temom društvenog preduzetništva i na kojima mogu da učestvuju svi koji su zainteresovani za ovu temu, bez obzira na to da li imaju ambicije da učestvuju na takmičenju.

Učesnici ovih radionica imaju mogućnost da nauče kako se razrađuje ideja, na koji način se određuje ciljna grupa, pravi biznis plan, kontaktiraju donatori i još mnogo toga.

Detaljnje informacije o programu Social Impact Award možete pronaći na SIA sajtu ili Fejsbuk stranici programa.

 

 

 

 

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Civilno društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Matić: U Srbiji donirano više od 90 miliona evra za opšte dobro

Beograd, 30. 09. 2021. – Direktor Srpskog filantropskog foruma Veran Matić ukazao je…