Naslovna Politika Šumadijska regija predlaže Sergeja Trifunovića za predsednika PSG

Šumadijska regija predlaže Sergeja Trifunovića za predsednika PSG

2 minuta za čitanje
0
214
Sergej Trifunović

Beograd, 16. januar 2019. – Upravni odbor Šumadijske regije, koja je kolektivni član Pokreta slobodnih građana (PSG) jednoglasno je predložio glumca Sergeja Trifunovića za kandidata za predsednika PSG i podržaće ga na predstojećoj Skupštini Pokreta.

Član Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG) Aleksandar Olenik izjavio je nedavno da će biti kandidat za predsednika tog pokreta.

Predsednik Šumadijske regije i član Predsedništva PSG Saša Milenić je rekao agenciji Beta da je Upravni odbor Šumadijske regije o tome odlučio u proširenom sastavu zajedno sa odbornicima i članovima, koji su ocenili da će Trifunović dati značajan doprinos razvoju Pokreta.

Sa Trifunovićem kao frontmenom Pokret će dobiti izuzetno na vidljivosti pošto se pokazalo da je najvećih nedostatak Pokreta mala površina komunikacionog dodira i da su naši stavovi teško dopirali do javnosti“, rekao je Milenić.

Prema njegovim rečima, Trifunović će doneti onu vrstu energije koja je potrebna „zamrloj i atrofiranoj političkoj misli i akciji u Srbiji“.

Milenić je kazao da će Trifunović doprineti oživljavanju timskog rada u Pokretu i najtesnije ga povezati sa protestima i demonstracijama u Srbiji, jer dolazi iz njihovog „grotla“.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Danas: Ne priliči Javnom servisu da koristi rečnik Pinka

Beograd, 12. novembar 2019. – Ne priliči Javnom servisu da u zvaničnom saopštenju ko…