Naslovna Kultura Književnost Uspostavljena saradnja Šabačkog pozorišta i Arhipelaga

Uspostavljena saradnja Šabačkog pozorišta i Arhipelaga

2 minuta za čitanje
0
196
pozorište

Beograd, 14. avgusta 2019. – Šabačko pozorište i Izdavačka kuća Arhipelag postigli su sporazum o programskoj saradnji u predstavljanju, promovisanju i popularisanju kulturnih aktivnosti obe institucije kod sopstvenih ciljnih grupa.

Arhipelag svakom kupcu karte za neku predstavu Šabačkog pozorišta odobri popust od 30% na kupovinu knjiga objavljenih u izdanju Arhipelaga: u Klubu čitalaca Arhipelag, posredstvom sajta, na izložbenom i prodajnom štandu Arhipelaga na Sajmu knjiga u Beogradu, kao i na drugim prodajnim i specijalizovanim akcijama Arhipelaga. Identičan popust Arhipelag, prema ovom sporazumu o saradnji, odobrava i zaposlenim u Šabačkom pozorištu.

Šabačko pozorište, s druge strane, članovima Kluba čitalaca Arhipelag odobrava popust od 30% na kupovinu karte za bilo koju predstavu Šabačkog pozorišta.

Arhipelag i Šabačko pozorište saglasili su se da sarađuju u promovisanju ovih zajedničkih aktivnosti kod svojih ciljnih grupa i korisnika svojih usluga. Arhipelag i Šabačko pozorište razmenjivaće komunikacijski materijal u štampanom i elektronskom obliku za potrebe promovisanja ovih aktivnosti, ali i organizovati različite kulturne događaje.

Osnovan pre dvanaest godina, Klub čitalaca Arhipelag je u međuvremenu postao jedna od najaktivnijih i najmasovnijih mreža čitalaca u Srbiji. U promovisanju knjiga i čitanja Klub čitalaca Arhipelag sarađuje sa velikim brojem kulturnih i obrazovnih institucija u Srbiji, kao i sa nezavisnom kulturnom scenom.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Književnost
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Zadužbina objavila imena članova žirija Nagrade Milan Mladenović

Beograd, 26. maj 2020. – Članovi žirija Nagrade Milan Mladenović za 2020. godinu biće muzi…