Naslovna Politika “Utisak nedelje” i Olja Bećkovć od aprila na TOP kanalu

“Utisak nedelje” i Olja Bećkovć od aprila na TOP kanalu

3 min read
0
209
Olja Bećkovć

Beograd, 7. februar 2019.- Televizijski kanal TOP, koji je deo kompanije United Media, 1. aprila startuje sa novom programskom šemom.

U novoj programskoj šemi TOP kanala, pored serijskog i filmskog programa, naći će se talk show emisije političkog i zabavnog karaktera, uključujući i "Utisak nedelje" sa Oljom Bećković.

"Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je 'Utisak nedelje' vraća na male ekrane, baš na TOP kanal", navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja.

Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu, navode u TOP kanalu.

Jutarnji termin na TOP televiziji biće rezervisan za "Mentalno razgibavanje" koje će gledaoci ne samo moći da gledaju na malim ekranim već i da slušaju direktan lajv strim.

Ova emisija je na najvećim radijskim stanicama u Srbiji gde je emitovana obarala sve rekorde slušanosti. Darku Mitroviću će se u studiju TOP kanala pridružiti Veljko Pajović koji je godinama vodio i uređivao "Beogradsku razglednicu" na Studiju B.

U okviru nove programske šeme, na TOP kanalu biće emitovana i nova emisija produkcije Insajder "Male Velike priče".

Redakcija Insajder koja petnaest godina otkriva sistemske probleme iza kojih se kriju zloupotrebe i kriminal, sada će se svakodnevno baviti problemima građana.

Rešavanje svakodnevnih problema pokazaće da "male" priče oslikavaju propuste i zloupotrebe u funkcionisanju sistema.

Pored ovih formata, TOP kanal će nastaviti sa emitovanjem najkvalitetnijeg domaćeg i stranog serijskog i filmskog programa, navodi se u saopštenju.

Učitaj još povezanih članaka
Učitaj još  Politika
Komentari su zatvoreni

Proverite Takođe

PrEUgovor: U Srbiji zabrinjavajuće tendencije u oblastima vladavine prava

Beograd, 16. april 2019. – Rokovi za ispunjavanje preuzetih obaveza iz akcionih plan…