Naslovna Društvo Zakazana XXI sednica Skupštine grada Valjeva

Zakazana XXI sednica Skupštine grada Valjeva

2 minuta za čitanje
0
399

Dvadeset prva sednica Skupštine grada Valjeva biće održana 26.09.2014. godine sa početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu će se naći izveštaj o merama preduzetim na otklanjanju posledica majskih poplava i konačni izveštaj o angažovanoj mehanizaciji za vreme odbrane od poplava (od 13. maja do 19. maja 2014.godine) i izvedenim radovima na sanaciji klizišta i puteva (od 19. maja 2014. godine), kao i usvajanje mera za zaštitu poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Valjeva.

Odbornici valjevskog parlamenta razmatraće predlog odluke o izmenama i dopunama tarifnog sistema za obračun isporučene toplotne energije, odluku o dopuni metodologije za utvrđivanje troškova priključka na sistem daljinskog grejanja, plan konsolidacije JKP ‘’Toplana – Valjevo’’, kao i saglasnost na odluku o kreditnom zaduženju gradske toplane.

Pored kadrovskih pitanja (imenovanje direktora Gradske toplane, Vidraka i Turističke organizacije Valjevo), na dnevnom redu se nalazi i izveštaj o izvršenju budžeta grada Valjeva za period januar – jun 2014. godine, zatim odluka o mreži predškolskih ustanova i mreži osnovnih škola na teritoriji grada Valjeva, kao i davanje saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja Direkcije za robne rezerve grada valjeva za 2014. godinu.

Pročitajte još povezanih članaka
Učitaj još  Društvo
Komentari su zatvoreni

Pročitajte i

Otvorena vrata pravosuđa: O policijskom času u Srbiji

Beograd, 27. mart 2020. – Pekićevo Besnilo, Kamijeva Kuga ili Saramagovo Slepilo govore o …